Οι συνεργάτες μας

Μέσα από αυτή την ενότητα, θέλουμε να σας συστήσουμε τους συνεργάτες μας. Παιδαγωγοί, γυμναστές, παιδίατρος, παιδοοδοντίατρος, παιδοφθαλμίατρος, λογοθεραπεύτρια, ψυχολόγος και ασφαλιστικός σύμβουλος, μας κάνουν μια σύντομη περιγραφή του εαυτού τους, της ειδικότητας τους και της συνεργασίας μας.      παιδικος σταθμος γλυφαδα παιδικοι σταθμοι

Ναυσικά Δεββέ

Ναυσικά Δεββέ  Παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας

 Είχε έρθει λοιπόν η ώρα να επιλέξω… Αστροναύτης? Εκπαιδεύτρια δελφινιών? Εξερευνήτρια του Αμαζονίου? Παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας???…. Με κέρδισε τελικά το τελευταίο, γιατί συνδύαζε όλα τα παραπάνω.. Όταν δουλεύεις με παιδιά, χρειάζεσαι τη σωματική αντοχή του αστροναύτη, την ευαισθησία μιας εκπαιδεύτριας δελφινιών κι είσαι μόνιμα σε διαδικασία εξερεύνησης, όχι μόνο του Αμαζονίου, αλλά του κόσμου όλου!!!
Με λένε Δεββέ Ναυσικά κι είμαι πτυχιούχος παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ. Στα πλαίσια των σπουδών μου, έχω παρακολουθήσει ημερίδες και σεμινάρια που σχετίζονται άμεσα με το επάγγελμά μου, όπως είναι: «Το υπερκινητικό παιδί και οι δυσκολίες του στη μάθηση και στη συμπεριφορά» και «Καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα, σχεδιασμός και αξιολόγηση παιδαγωγικών δράσεων και ειδικές θεματικές ενότητες».
Εργάζομαι στο χώρο των παιδικών σταθμών από το 2004. Έχω εργαστεί σε δημοτικούς παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς των δήμων Αργυρούπολης, Ηλιούπολης, Π. Φαλήρου και Γλυφάδας.
Από την εμπειρία μου ως παιδαγωγός, αλλά και ως μητέρα δύο παιδιών, αυτό που έχω αποκομίσει είναι ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με το γεμάτο από αγάπη βλέμμα των παιδιών για την αγαπημένη τους δασκάλα, τις τρυφερές αγκαλιές και τα «κα Ναυσικά» τους!

Θάλεια Δανιήλ

Θάλεια Δανιήλ  Βρεφονηπιοκόμος ΑΤΕΙ Αθήνας

 Ονομάζομαι Θάλεια Δανιήλ. Είμαι απόφοιτη του ΑΤΕΙ Αθήνας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του τμήματος ΠροσχολικήςΑγωγής.

Αγαπώ τα παιδιά και χαίρομαι να ενεργοποιώ τη φαντασία τους, να τα ψυχαγωγώ και να τους μεταλαμπαδεύω αξίες όπως τον σεβασμό, το αίσθημα δικαίου, την ειλικρίνεια, τη φιλία, την αγάπη. Στόχος μου και προσωπικό μου στοίχημα να ταξιδεύω τους μικρούς μου φίλους στον κόσμο της γνώσης, του παιχνιδιού, της έμπνευσης και της δημιουργίας, σεβόμενη πάντα την προσωπικότητα του καθενός ξεχωριστά. Και ως ανταπόδοση…. να μου χαρίζουν το πιο ωραίο χαμόγελό τους και μια μεγάλη αγκαλιά!

Και όλα αυτά χωρίς να ξεχνώ ούτε στιγμή και την ευθύνη που φέρω απέναντι στους γονείς που εμπιστεύονται σε εμένα ό,τι πολυτιμότερο έχουν… Το μεγάλο τους αστέρι!

Ηρώ Ρίζου Βρεφοκόμος

Ηρώ Ρίζου Βρεφοκόμος

Κάποιος είχε πει «Μην με ρωτάτε ποιο πανεπιστήμιο τελείωσα και έγινα αυτό που έγινα, ρωτήστε με ποιον παιδικό σταθμό τελείωσα»

Είμαι η Ηρώ. Ήξερα τι ήθελα να γίνω από την πρώτη φορά που πήγα στον παιδικό σταθμό και είδα το χαμόγελο της δασκάλας μου! Ακόμα θυμάμαι πως ένιωσα! Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός για να κάνω όλα τα παιδιά του κόσμου να νιώθουν έτσι μόνο με το χαμόγελό μου.  Και τα κατάφερα! Έγινα αυτό που ήθελα και είμαι ευτυχισμένη! Τωρα ο επόμενος στόχος, είναι να καταφέρει το δικό μου χαμόγελο να έμπνευσει και να γεμίσει ευτυχία τους ολόδικούς μου μαθητές, ώστε οταν μεγαλώσουν, να λένε κι εκείνοι με νοσταλγία και αγάπη «ποιον παιδικό σταθμό τελείωσαν»

Γιούλη Καραμπάτσου Παιδίατρος Δ. Γούναρη 218, 16674 Γλυφάδα τηλ : 210 9601144

Γιούλη Καραμπάτσου Παιδίατρος Δ.Γούναρη 218,
16674 Γλυφάδα
τηλ : 210 9601144

Η παιδίατρός μας Γιούλη Καραμπάτσου, μητέρα δυο παιδιών, είναι μια πολύ γλυκιά μανούλα στην οποία «παραδόθηκαν» τα παιδάκια μας από την πρώτη τους εξέταση.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καλαμάτα όπου έλαβε τη βασική της εκπαίδευση. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με  βαθμό πτυχίου «Άριστα». 

Στο παρελθόν έχει εργασθεί ως ειδικευόμενη  Παιδίατρος  στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Wythenshawe στο Μάντσεστερ της Αγγλίας (South Manchetser University Hospitals, NHS trust),  ως ειδικευόμενη Παιδίατρος στη Νεογνολογία σε τριτοβάθμια μονάδα νεογνών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Wythenshawe (South Manchetser University Hospitals, NHS trust) στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, ως ειδικευόμενη Παιδίατρος στη Γενική Παιδιατρική και στη Νεογνολογία σε δεύτερης βαθμίδας μονάδα νεογνών στο Γενικό Νοσοκομείο του Τσέστερ της Αγγλίας (Countess of Chester Hospital, NHS trust) και τέλος ως ειδικευμόμενη Παιδίατρος στην παιδιατρική στην  Ά Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

Έκτοτε εργάζεται ως  Παιδίατρος της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μητέρα και διατηρεί δικό της  Παιδιατρικό Ιατρείο στη Γλυφάδα. Σαββατοκύριακα και Αργίες το παιδιατρικό ιατρείο λειτουργεί για επείγοντα περιστατικά.

Λίλα Παπαδοπούλου Παιδοδοντίατρος  Ανδρέα Παπανδρέου 26, 166 75, Γλυφάδα 2108985581

Η παιδοδοντίατρος κ. Λίλα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Αποφοίτησε το 2005 από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.

Από το 2005 έως το 2007 εργάστηκε ως Postdoctoral Fellow στο Forsyth Dental Institute του Harvard Dental School. Εκεί ολοκλήρωσε και το Μaster’s της με κατεύθυνση τη Μικροβιολογία Στόματος.

Τα αποτελέσματα της ερευνάς της έχουν δημοσιευθεί σε καταξιωμένα περιοδικά (Journal of Oral Microbiology, Journal of Pediatric Dentistry) και έχουν παρουσιαστεί σε συνέδρια (American Academy of Pediatric Dentirsty, International Academy of Dental Research).

Από το 2007 έως το 2009 ειδικεύθηκε στην Παιδοδοντία στο Boston University Goldman School of Dental Medicine. Υπήρξε η μοναδική μη Αμερικανή ανάμεσα σε 20 ειδικευόμενους. Ασχολήθηκε με παιδιά με αυτισμό και άτομα με ειδικές ανάγκες ως μέρος της ειδικότητάς της στο Boston University. Ως ειδικευόμενη αντιμετώπισε πάνω από 120 περιπτώσεις ασθενών με γενική αναισθησία σε νοσοκομειακό περιβάλλον.

Στη συνεχή προσπάθειά της να προσφέρει υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες σε παιδιά, δημιούργησε το 2011 το Happy Tooth Dental Clinic, στη Γλυφάδα.

Η Ροζαλίνα Κόρμαλη είναι Λογοθεραπεύτρια. Σπούδασε στο Τμήμα Λογοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών από όπου και αποφοίτησε το 2005. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Sheffield της Αγγλίας με τίτλο «Διαταραχές Λόγου και Επικοινωνίας σε παιδιά» (MSc in Language and Communication Impairment in Children). Παράλληλα το 2008 πήρε το δίπλωμα καθηγήτριας Κλασσικού Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού από το Υπουργείο Πολιτισμού. Από το 2005 είναι μέλος του Συλλόγου Λογοθεραπευτών-Λογοπαθολόγων Ελλάδος και εργάζεται σε ιδιωτικά πλαίσια. Έχει ειδικευτεί στη μέθοδο Lidcombe για τον παιδικό τραυλισμό, στο σύστημα εναλλακτικής επικοινωνίας (PECS) για παιδιά με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή (ΔΑΔ ), στη δομημένη εκπαίδευση του συστήματος TEACCH καθώς και στη χορήγηση του διαγνωστικού εργαλείου Αθηνά Τεστ για τις μαθησιακές δυσκολίες. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Χοροθεραπείας στη Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στη συνεχή προσπάθειά της να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε παιδιά, δημιούργησε το 2010 το ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο « Εμείς και ο Λόγος» στο Π. Φάληρο και αργότερα ακολούθησε το ομώνυμο κέντρο της Γλυφάδας.

 

Η Ιάνθη Δημητροπούλου είναι Ψυχολόγος – Παιδοψυχολόγος. Απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου στο Πανεπιστήμιο του Leiden της Ολλανδίας. Στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος εξειδικεύτηκε στο διαγνωστικό κομμάτι των παιδιών και της συμβουλευτικής οικογένειας. Επίσης εκπαιδεύτηκε σε διάφορα θεραπευτικά μοντέλα για παιδιά και εφήβους, συγκεκριμένα στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία,  Συμπεριφορική Θεραπεία Παιδιών, στη Βραχεία Θεραπεία Εστιασμένη στις Λύσεις και στη Παιγνιοθεραπεία με γνωσιακές παρεμβάσεις.

Στην επαγγελματική της πορεία έχει εργαστεί στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά – Παιδοψυχιατρικό Τμήμα και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν – Παιδοψυχιατρικό Τμήμα όπου εκπαιδεύτηκε στη ψυχοεκπαίδευση, διάγνωση, χορήγηση ψυχομετρικών εργαλείων και συμβουλευτική γονέων και παιδιού. Εργάζεται ως παιδοψυχολόγος στον κέντρο « Εμείς και ο Λόγος » όπου πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας σε παιδιά και εφήβους με ψυχοσυναισθηματικές δυσκολίες. Παράλληλα, εργάζεται σε φορέα Κοινωνικής Φροντίδας για τη Γονεϊκή Ισότητα για το Παιδί που αφορά στη στήριξη οικογενειών με συγκρουσιακό διαζύγιο και παρέχει συμβουλευτική στήριξη των γονέων και των παιδιών.

 

Βαγγέλης Γεωργιάδης Ασφαλιστικός Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλιστικής  2109986700 – 6975900289

Αρχικά να σας συστηθώ, λέγομαι Γεωργιάδης Βαγγέλης και είμαι Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην «Εθνική Ασφαλιστική». Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει  στην Αθήνα και είμαι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιά.

Στο χώρο των πωλήσεων και των ασφαλίσεων ήρθα το 2005, έπειτα από προτροπή ενός πολύ καλού μου φίλου του Κώστα Κακαβελάκη, τον οποίο και ευχαριστώ.

Με σκλήρή δουλειά, πολλή υπομονή και πίστη σε αυτό που κάνω, κατάφερα μέσα σε 2 περίπου χρόνια και άλλαξα βαθμίδα, αυτή του Συντονιστή Ομάδος, έχοντας πάντα και την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών μου. Σήμερα ηγούμαι μιας ομάδας 7 ατόμων με σκοπό να κάνουμε έναν κόσμο καλύτερο και πιο ασφαλή. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε στους πελάτες μας το πιο ακριβό αγαθό, την Υγεία, και μέχρι τώρα τα καταφέρνουμε πολύ καλά.Έτσι και σε εσάς  μαζί με τη διεύθυνση του Παιδικού σταθμού «Πεφταστέρια» δώσαμε την καλύτερη πρόταση για την ασφάλεια των παιδιών σας.

Είμαι στη διάθεσή σας όποτε με χρειαστείτε για τυχόν απορίες που μπορεί να σας δημιουργηθούν αλλά και για όποιο άλλο θέμα έχει να κάνει με την                   ασφάλεια των παιδιών σας.