Γιούλη Καραμπάτσου

Η παιδίατρός μας Γιούλη Καραμπάτσου, μητέρα δυο παιδιών, είναι μια πολύ γλυκιά μανούλα στην οποία «παραδόθηκαν» τα παιδάκια μας από την πρώτη τους εξέταση.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καλαμάτα όπου έλαβε τη βασική της εκπαίδευση. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό πτυχίου «Άριστα».

Στο παρελθόν έχει εργασθεί ως ειδικευόμενη Παιδίατρος στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Wythenshawe στο Μάντσεστερ της Αγγλίας (South Manchetser University Hospitals, NHS trust), ως ειδικευόμενη Παιδίατρος στη Νεογνολογία σε τριτοβάθμια μονάδα νεογνών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Wythenshawe (South Manchetser University Hospitals, NHS trust) στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, ως ειδικευόμενη Παιδίατρος στη Γενική Παιδιατρική και στη Νεογνολογία σε δεύτερης βαθμίδας μονάδα νεογνών στο Γενικό Νοσοκομείο του Τσέστερ της Αγγλίας (Countess of Chester Hospital, NHS trust) και τέλος ως ειδικευμόμενη Παιδίατρος στην παιδιατρική στην Ά Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

Έκτοτε εργάζεται ως Παιδίατρος της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μητέρα και διατηρεί δικό της Παιδιατρικό Ιατρείο στη Γλυφάδα. Σαββατοκύριακα και Αργίες το παιδιατρικό ιατρείο λειτουργεί για επείγοντα περιστατικά.