ΓΣ Γλυφάδας 01

Ο παιδικός σταθμός “Πεφταστέρια” υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια νέα συνεργασία. Κάθε εβδομάδα, έμπειροι πρωταθλητές – γυμναστές που έχουν αναδειχθεί μέσα από το Γυμναστικό Σύλλογο Γλυφάδας, επισκέπτονται το χώρο του σταθμού, προκειμένου να γυμνάσουν τα αστεράκια μας και να τα “μυήσουν” στον αθλητισμό μέσω των αγωνισμάτων του στίβου.
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυφάδας στο στίβο τα τελευταία 10 χρόνια, βρίσκεται μέσα στα 10 καλύτερα αθλητικά σωματεία από τα 300 βαθμολογούμενα της ομοσπονδίας στίβου τον ΣΕΓΑΣ.
Η Γυναικεία ομάδα του συλλόγου εστέφθη Πρωταθλήτρια Ελλάδας στις 25 και 26 Ιουλίου 2015 στο ΟΑΚΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών.
Στην ακαδημία συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από το Προνήπιο μέχρι την 6η Δημοτικού.
Στην προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από Γυμνάσια και Λύκεια της περιοχής της Γλυφάδας.
Επίσης καλλιεργεί τμήμα ΑμεΑ, με την συμμετοχή αρκετών παιδιών δίνοντας την ευχαρίστηση του αθλητισμού αλλά και της κοινωνικοποίησης σε αυτά τα άτομα.

Υπεύθυνος όλων των προγραμμάτων είναι ο παλιός πρωταθλητής, βαλκανιονίκης και κάτοχος πανελληνίου ρεκόρ στα 3000μ εφήβων Μανώλης Χάντζος.