Βαγγέλης Γεωργιάδης Ασφαλιστικός Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλιστικής 2109986700 – 6975900289

Αρχικά να σας συστηθώ, λέγομαι Γεωργιάδης Βαγγέλης και είμαι Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην «Εθνική Ασφαλιστική». Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα και είμαι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιά.

Στο χώρο των πωλήσεων και των ασφαλίσεων ήρθα το 2005, έπειτα από προτροπή ενός πολύ καλού μου φίλου του Κώστα Κακαβελάκη, τον οποίο και ευχαριστώ.

Με σκλήρή δουλειά, πολλή υπομονή και πίστη σε αυτό που κάνω, κατάφερα μέσα σε 2 περίπου χρόνια και άλλαξα βαθμίδα, αυτή του Συντονιστή Ομάδος, έχοντας πάντα και την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών μου. Σήμερα ηγούμαι μιας ομάδας 7 ατόμων με σκοπό να κάνουμε έναν κόσμο καλύτερο και πιο ασφαλή. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε στους πελάτες μας το πιο ακριβό αγαθό, την Υγεία, και μέχρι τώρα τα καταφέρνουμε πολύ καλά.Έτσι και σε εσάς μαζί με τη διεύθυνση του Παιδικού σταθμού «Πεφταστέρια» δώσαμε την καλύτερη πρόταση για την ασφάλεια των παιδιών σας.

Είμαι στη διάθεσή σας όποτε με χρειαστείτε για τυχόν απορίες που μπορεί να σας δημιουργηθούν αλλά και για όποιο άλλο θέμα έχει να κάνει με την ασφάλεια των παιδιών σας.