Οι συνεργάτες μας

Μέσα από αυτή την ενότητα, θέλουμε να σας συστήσουμε τους συνεργάτες μας. Παιδαγωγοί, παιδίατρος, παιδοδοντίατρος, παιδοoφθαλμίατρος, λογοθεραπεύτρια, και ασφαλιστικός σύμβουλος, μας κάνουν μια σύντομη περιγραφή του εαυτού τους, της ειδικότητας τους και της συνεργασίας μας.παιδικος σταθμος γλυφαδα παιδικοι σταθμοι νηπιαγωγειο νηπιαγωγεια

Γιούλη Καραμπάτσου Παιδίατρος Δ. Γούναρη 218, 16674 Γλυφάδα τηλ : 210 9601144
Γιούλη Καραμπάτσου Παιδίατρος Δ.Γούναρη 218,
16674 Γλυφάδα
τηλ : 210 9601144

Η παιδίατρός μας Γιούλη Καραμπάτσου, μητέρα δυο παιδιών, είναι μια πολύ γλυκιά μανούλα στην οποία “παραδόθηκαν” τα παιδάκια μας από την πρώτη τους εξέταση.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καλαμάτα όπου έλαβε τη βασική της εκπαίδευση. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με  βαθμό πτυχίου «Άριστα». 

Στο παρελθόν έχει εργασθεί ως ειδικευόμενη  Παιδίατρος  στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Wythenshawe στο Μάντσεστερ της Αγγλίας (South Manchetser University Hospitals, NHS trust),  ως ειδικευόμενη Παιδίατρος στη Νεογνολογία σε τριτοβάθμια μονάδα νεογνών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Wythenshawe (South Manchetser University Hospitals, NHS trust) στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, ως ειδικευόμενη Παιδίατρος στη Γενική Παιδιατρική και στη Νεογνολογία σε δεύτερης βαθμίδας μονάδα νεογνών στο Γενικό Νοσοκομείο του Τσέστερ της Αγγλίας (Countess of Chester Hospital, NHS trust) και τέλος ως ειδικευμόμενη Παιδίατρος στην παιδιατρική στην  Ά Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

Έκτοτε εργάζεται ως  Παιδίατρος της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μητέρα και διατηρεί δικό της  Παιδιατρικό Ιατρείο στη Γλυφάδα. Σαββατοκύριακα και Αργίες το παιδιατρικό ιατρείο λειτουργεί για επείγοντα περιστατικά.

Λίλα Παπαδοπούλου Παιδοδοντίατρος  Ανδρέα Παπανδρέου 26, 166 75, Γλυφάδα 2108985581

Η παιδοδοντίατρος κ. Λίλα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Αποφοίτησε το 2005 από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.

Από το 2005 έως το 2007 εργάστηκε ως Postdoctoral Fellow στο Forsyth Dental Institute του Harvard Dental School. Εκεί ολοκλήρωσε και το Μaster’s της με κατεύθυνση τη Μικροβιολογία Στόματος.

Τα αποτελέσματα της ερευνάς της έχουν δημοσιευθεί σε καταξιωμένα περιοδικά (Journal of Oral Microbiology, Journal of Pediatric Dentistry) και έχουν παρουσιαστεί σε συνέδρια (American Academy of Pediatric Dentirsty, International Academy of Dental Research).

Από το 2007 έως το 2009 ειδικεύθηκε στην Παιδοδοντία στο Boston University Goldman School of Dental Medicine. Υπήρξε η μοναδική μη Αμερικανή ανάμεσα σε 20 ειδικευόμενους. Ασχολήθηκε με παιδιά με αυτισμό και άτομα με ειδικές ανάγκες ως μέρος της ειδικότητάς της στο Boston University. Ως ειδικευόμενη αντιμετώπισε πάνω από 120 περιπτώσεις ασθενών με γενική αναισθησία σε νοσοκομειακό περιβάλλον.

Στη συνεχή προσπάθειά της να προσφέρει υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες σε παιδιά, δημιούργησε το 2011 το Happy Tooth Dental Clinic, στη Γλυφάδα.

Βαγγέλης Γεωργιάδης Ασφαλιστικός Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλιστικής  2109986700 – 6975900289

Αρχικά να σας συστηθώ, λέγομαι Γεωργιάδης Βαγγέλης και είμαι Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην “Εθνική Ασφαλιστική”. Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει  στην Αθήνα και είμαι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιά.

Στο χώρο των πωλήσεων και των ασφαλίσεων ήρθα το 2005, έπειτα από προτροπή ενός πολύ καλού μου φίλου του Κώστα Κακαβελάκη, τον οποίο και ευχαριστώ.

Με σκληρή δουλειά, πολλή υπομονή και πίστη σε αυτό που κάνω, κατάφερα μέσα σε 2 περίπου χρόνια και άλλαξα βαθμίδα, αυτή του Συντονιστή Ομάδος, έχοντας πάντα και την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών μου. Σήμερα ηγούμαι μιας ομάδας 7 ατόμων με σκοπό να κάνουμε έναν κόσμο καλύτερο και πιο ασφαλή. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε στους πελάτες μας το πιο ακριβό αγαθό, την Υγεία, και μέχρι τώρα τα καταφέρνουμε πολύ καλά.Έτσι και σε εσάς  μαζί με τη διεύθυνση του Παιδικού σταθμού “Πεφταστέρια” δώσαμε την καλύτερη πρόταση για την ασφάλεια των παιδιών σας.

Είμαι στη διάθεσή σας όποτε με χρειαστείτε για τυχόν απορίες που μπορεί να σας δημιουργηθούν αλλά και για όποιο άλλο θέμα έχει να κάνει με την  ασφάλεια των παιδιών σας.