Πασχαλινό κουκλοθέατρο! και προτάσεις για πασχαλινή, δημιουργική απασχόληση.

Πάσχα φτάνει, πιο διαφορετικό από κάθε άλλη χρονιά! Ας το γιορτάσουμε λοιπόν, έστω και υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες!

♥ Βάψτε, λοιπόν, με τα παιδάκια σας αυγά! Με όποιο τρόπο μπορείτε! Αυγά από χαρτί, αυγά από φελιζόλ, αυγά από πλαστελίνες ή πηλό, αλλά και αληθινά! Βάψτε τα, χρωματίστε τα, σχηματίστε τα, γεμίστε τα πασχαλινά σας καλάθια, στολίστε το σπιτικό σας! Για τις κατασκευές θα βρείτε ιδέες στα επισυναπτόμενα! Όσο για το βάψιμο αυγών, σας επισυνάπτουμε ένα ενδιαφέρον άρθρο που εμπεριέχει πρωτότυπους τρόπους βαψίματος αυγών, αν θέλετε να ξεφύγετε από τον κλασσικό και μη εξαιρετέο! https://www.in2life.gr/features/notes/article/580243/apisteyta-kolpa-gia-pashalina-ayga.html

♥ Μήπως συναντήσατε και εσείς τον πασχαλινό λαγό; Αν όχι, τότε μπορείτε να τον κατασκευάσετε και να τον γνωρίσετε από κοντά! Αποτύπωμα παλάμης, αποτύπωμα ρολών χαρτιού υγείας, τα ίδια τα ρολά, αλλά και μια κάλτσα, όπως αυτή που κατασκεύασε η Μελίνα για το κουκλοθέατρο, είναι άμεσες και εύκολες προτάσεις για την κατασκευή του.

♥ Ήρθε η ώρα για Πασχαλινά Κουλουράκια! Όπως έχει φανεί, τα παιδάκια σας χαίρονται ιδιαίτερα να μαγειρεύουν, οπότε αυτή η συνταγή αποτελεί τέλεια αφορμή! Άλλωστε, τα παιχνίδια με το ζυμάρι πάντα είναι απολαυστικά! Ακολουθεί συνταγή!

https://akispetretzikis.com/el/categories/mpiskota/paschalina-koyloyrakia