1η Συγκέντρωση Γονέων & 4η Έκθεση Παιδικού Βιβλίου

Την Παρασκευή 14/09/2018  πραγματοποιήθηκε η 1η μας Συγκέντρωση για τη νέα σχολική χρονιά.
Παλιοί και νέοι γονείς, είχαν τη δυνατότητα να γνωριστούν μεταξύ τους, να γνωρίσουν το εκπαιδευτικό μας προσωπικό, τους εξωτερικούς συνεργάτες του σταθμού, οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τη φύση της συνεργασίας μας, και οργανώσαμε τις σχολές γονέων με την παιδοψυχολόγο μας κα Ιάνθη Δημητροπούλου.
Μοιράστηκε το Ετήσιο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Σταθμού, Οδηγίες της Παιδιάτρου μας κας Καραμπατσου Γεωργίας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ιώσεων και βέβαια είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τη δασκάλα του παιδιού τους και ενημερώθηκαν για το πώς κυλάνε οι πρώτες ημέρες της νέας Σχολικής Χρονιάς. 
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα των προνηπίων η φετινή μας Έκθεση Βιβλίου σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Απρόβλεπτο.
Η έκθεση αυτή έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα, μιας και από το σύνολο των αγορών μας, ένα μεγάλο ποσό κάθε χρόνο μας επιστρέφεται σε βιβλία για τη βιβλιοθήκη του σταθμού.
Χάρη στη συμμετοχή και τις αγορές σας, τα Πεφταστέρια μας απέκτησαν πολάααααααααααααα καινούρια βιβλία για την ώρα της Αφήγησης  Παραμυθιού!
Σας ευχαριστούμε τόσο μα τόσο πολύ!!!