“Η ακρίδα, ο βάτραχος… και το καλό συναπάντημα” Καλοκαιρινή γιορτή 2017

Την Παρασκευή 23/06/2017, πραγματοποιήθηκε η Καλοκαιρινή μας γιορτή, αφιερωμένη στην ευγενή άμιλλα, το συναγωνισμό και το σεβασμό προς τον φίλο και τον συνάνθρωπό μας. Ακρίδες, βατράχια, η κα καρακάξα, γαϊδουράκια, σαλιγκάρια, κουκουβάγιες, λυκάκια, αλεπούδες, πεταλούδες, σκαθάρια, νεράιδες του νερού και ένας γλυκός μικρός πρίγκιπας, γέμισαν με χορό, τραγούδι και πολλή δράση το γήπεδο μπάσκετ του Α.Γ.Ο.Γ. Ευρυάλης.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους βοήθησαν να οργανωθεί και να πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και αυτή η γιορτή μας: το Δ.Σ. του Α.Γ.Ο.Γ. Ευρυάλης που για τρίτη συνεχή χρονιά μας φιλοξενούν στις εγκαταστάσεις τους προκειμένου να χωρέσουν όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς των παιδιών μας  και να μπορέσουν να τα απολαύσουν με άνεση, τον φίλο μου Λουκά Φωτόπουλο και το My Dream Party GR για τη συσκευασία και το μοίρασμα των lunch boxes των παιδιών,  τον σύζυγό μου Γκίνη Ισίδωρο και τον παλιό μας συνεργάτη Παπαδάκη Δημήτρη για όοοολα όσα κάνανε για εμάς, τον φούρνο του κου Φώτη Ζιάκα, τη μαγείρισσά μας Εύα Πρίνου και τη μητέρα μου για την προετοιμασία όλου του μπουφέ. Πάνω από όλους όμως θέλω να ευχαριστήσω τις δασκάλες μας Ναυσικά Δεββέ, Θάλεια Δανιήλ, Μελίνα Βουκελάτου-Κολυβά, Ηρώ Ρίζου και Χαρά Τέγου για την άψογη συνεργασία που έχουμε και για τη φροντίδα και την αγάπη μου μοιράζουν απλόχερα σε όλα τα παιδιά μας. παιδικοσ σταθμοσ νηπιαγωγειο γλυφαδα παιδικοι σταθμοι νηπιαγωγεια

Ετοιμαζόμαστε για τις Καλοκαιρινές μας διακοπές, γεμίζουμε τις μπαταρίες μας και επιστρέφουμε στις 21/08 να ετοιμάσουμε το σχολείο μας για μια ακόμη σχολική χρονιά, γεμάτη τραγούδι, χορό, δημιουργία, εκτόνωση και εκπλήξεις!!!