Το Νηπιαγωγείο

Με γνώμονα τις σύγχρονες παιδαγωγικές αντιλήψεις αλλά και τις ανάγκες των παιδιών ηλικίας νηπιαγωγείου, δημιουργήθηκε με περίσσια αγάπη και αφοσίωση το νηπιαγωγείο ΠΕΦΤΑΣΤΈΡΙΑ! παιδικοσ σταθμος νηπιαγωγειο γλυφαδα παιδικοι σταθμοι νηπιαγωγεια

Μια νέα δομή, η οποία φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 4 έως 6 ετών, πιστή στη συνέπεια και τις ποιοτικές παροχές, με σκοπό, πάντα, την ολιστική ανάπτυξη των μικρών Πεφταστέριων μας.

Απόλυτα συνυφασμένο με το Υπουργείο Παιδείας, το Νηπιαγωγείο λειτουργεί, αναπτύσσεται και αναπνέει γύρω από το παιδί. Με τη βιωματική μάθηση και το παιχνίδι να πρωταγωνιστεί, τα πεφταστέρια μας προετοιμάζονται κατάλληλα για τις απαιτήσεις του Δημοτικού σχολείου, χωρίς όμως ποτέ να μπαίνει στην άκρη το “παιδί” που έχουν μέσα τους. Άλλωστε “ο στόχος της εκπαίδευσης στη νεαρή παιδική ηλικία θα πρέπει να είναι η ενεργοποίηση της φυσικής επιθυμίας του παιδιού να μάθει” (M. Montessori).

Τον στόχο μας αυτόν, τον επιτυγχάνουμε μελετώντας το κάθε παιδί ξεχωριστά και προσφέροντας του τα κίνητρα και τα ερεθίσματα που χρειάζεται για να αναπτυχθεί όσο περισσότερο μπορεί, μέσα σε ένα περιβάλλον αγάπης και φροντίδας, αλλά και με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων.