10% έκπτωση σε Ετήσια Δίδακτρα

Οι εγγραφές συνεχίζονται!
Προλάβετε μια από τις λίγες θέσεις στα ολιγομελή μας τμήματα.
Επωφεληθείτε της προσφοράς μας έως τις 10/09/2021, και δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να ανακαλύψει τον εαυτό του και να εξελίξει τις κλίσεις του, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα με εναλλασσόμενες δραστηριότητες:
📚Αφήγηση παραμυθιού
🏰Κουκλοθέατρο
🎭Θεατρικό Παιχνίδι
🥁Μουσική Αγωγή
🎼Μουσικοκινητική
🧘‍♀️Παιδαγωγική Γυμναστική
🤸‍♂️Ψυχοκινητικά Παιχνίδια 
🧩Παιχνίδια Λεπτής Κινητικότητας
🥏Παιχνίδια Αδρής Κινητικότητας 
🖐Αισθητηριακό παιχνίδι – Messy play
👐🏿Γλυπτική
✂️Χειροτεχνία 
👩🏻‍🎨Ελεύθερη Ζωγραφική
👨🏻‍🌾Λαχανόκηπος
👩🏻‍🍳Μαγειρική
➰Προγραφικά παιχνίδια
⚅Προμαθηματικά παιχνίδια
🛴Ελεύθερο παιχνίδι
και πολλά πολλά άλλα…………
παιδικος σταθμοσ νηπιαγωγειο γλυφαδα παιδικοι σταθμοι νηπιαγωγεια
Καλοκαιρινό Πρόγραμμα 2021
Σύντομα τα σχολεία κλείνουν για Καλοκαιρινές Διακοπές. Όχι όμως και η δουλειά της μαμάς και του μπαμπά.
Τι θα κάνουν τα παιδιά σας μέχρι να πάτε τις οικογενειακές σας διακοπές;;;;
Θα έρθουν στα Πεφταστέρια για να περάσουν το πιο χαρούμενο Καλοκαίρι!!!!
🔴Στίβος
🟠Ενόργανη
🟡Τέννις
🟢Zumba
🔵Εργαστήριο Πειραμάτων
🟣Εικαστικά
⚪️Θεατρικό παιχνίδι
🟤Messy play
🔵Παιχνίδια νερού
🔴Μαγειρική
🟡Εβδομαδιαίες θεματικές
✔️2 γεύματα ημερησίως
✔️Μεταφορά στο χώρο των εξωτερικών δραστηριοτήτων
✔️Δυνατότητα μεταφοράς από και προς το σπίτι κατόπιν συνεννόησης
Έναρξη προγράμματος Δευτέρα 28/06/2021 και κάθε επόμενη Δευτέρα.
Μέγιστη διάρκεια έως Παρασκευή 06/08/2021.
Άφιξη 08:00-08:30
Αποχώρηση 15:30-16:00
Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 15 παιδιά ηλικίας Νηπιαγωγείου έως και ‘Α Δημοτικού.
Η τιμή προσαρμόζεται ανάλογα με τη διάρκεια της συμμετοχής του κάθε παιδιού ξεχωριστά.
Καλέστε μας στο 213 029 0506 για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και να κάνετε έγκαιρα την κράτηση της θέσης του παιδιού σας!
Ειδική προσφορά για τον Καλλιτεχνικό Κλάδο

Πέρασε ήδη ένας χρόνος, από την ημέρα που “πάγωσαν” πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες στη χώρα μας, λόγω της νόσου covid-19.

Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι  στους πληγέντες επαγγελματίες, αποφασίσαμε να προβούμε σε ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου μας, κατά 15% για τη σχολική χρονιά 2021-2022, κάνοντας την εγγραφή του παιδιού σας, το διάστημα που θα είναι ενεργή η προσφορά για τον κάθε κλάδο.

Κάθε φορά και ένας διαφορετικός κλάδος. Αρκεί η πιστοποίηση της επαγγελματικής σας δραστηριότητας από το gsis.

Από 08/03/21 έως 19/03/2021 η προσφορά ισχύει για τους επαγγελματίες του Καλλιτεχνικού Κλάδου.

Eνημερωθείτε για το πρόγραμμα και τις παροχές μας και καλέστε μας στο 6943439434  για περισσότερες λεπτομέρειες και κράτηση της θέσης του  παιδιού σας.

Διαδικτυακή παρουσίαση του Νηπιαγωγείου μας!

 Διαδικτυακή παρουσίαση του Νηπιαγωγείου μας! | Facebook

⁉️Θέλετε να μάθετε τι είναι αυτό που κάνει το σχολείο μας να ξεχωρίζει;
⁉️Θέλετε να μάθετε πώς κάνουμε τη μάθηση… παιχνιδάκι για τα παιδιά;
⁉️Θέλετε να μάθετε τι είναι αυτό που κάνει τα παιδιά μας ευτυχισμένα, αυτόνομα, δυναμικά;
✅Συνδεθείτε στο link που θα σας στείλουμε, αφού δηλώσετε τη συμμετοχή σας και θα σας λύσουμε όλες τις απορίες.
    Τετάρτη 24/02/2021 στις 18:00
   

Σας περιμένουμε!!!!!!!!!!

 

Early Entry προσφορά
Κάντε την εγγραφή του παιδιού σας στα Πεφταστέρια μέχρι την Τετάρτη 31/03/2021 και εξασφαλίστε έκπτωση 10% στα Ετήσια Δίδακτρα για τη σχολική χρονιά 2021-2022 .
ΠΡΟΣΟΧΗ‼️‼️‼️
Η έκπτωση γίνεται στα δίδακτρα και ΟΧΙ στις παροχές και τις δραστηριότητες μας.
Καλέστε μας για πληροφορίες📞6943439434
παιδικοσ σταθμος νηππιαγωγειο γλυφαδα παιδικοι σταθμοι νηπιαγωγεια
Ο Μαγικός Κόσμος του Αισθητηριακού Παιχνιδιού, κοινώς γνωστό ως Messy Play.
Στο αισθητηριακό παιχνίδι εντάσσονται όλα τα παιχνίδια που προκαλούν το παιδί να χρησιμοποιήσει κάποια συγκεκριμένη, συνδυασμό ή και όλες τις αισθήσεις του για να παίξει με αυτά.
Όραση👀, ακοή👂, όσφρηση👃, αφή🤲 και γεύση👅.
Όλες ερεθίζονται στο αισθητηριακό παιχνίδι, που ουσιαστικά βοηθά το παιδί να οργανώσει τα ερεθίσματα, τα «εισερχόμενα» μηνύματα που λαμβάνει μέσα από τις αισθήσεις του. Έτσι, το παιδί μαθαίνει νέα πράγματα και πληροφορίες για το περιβάλλον του με διασκεδαστικό τρόπο, μέσω δραστηριοτήτων που χρησιμοποιούν κυρίως τα χέρια.
ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΑΞΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ❓
❤️Η αισθητηριακή εξερεύνηση είναι ο τρόπος των παιδιών να ανακαλύψουν, να εξετάσουν, να κατηγοριοποιήσουν και να καταλάβουν, τελικά, το περιβάλλον που τα περιβάλλει μέσω των αισθήσεών τους. Τα μικρά χεράκια αναγνωρίζουν υφές, ανακατεύουν υλικά διαφορετικού μεγέθους, χρώματος και σχήματος και τα ανακινούν ή τα αναμοχλεύουν, παρατηρώντας κάθε φορά τον ήχο που παράγεται.
❤️Αναπτύσσει και βελτιώνει τη λεπτή κινητικότητα των παιδιών καθώς εστιάζει στο να κάνει γενικότερα το παιδί «λεπτές» κινήσεις.
❤️Είναι χαλαρωτικό για τα παιδιά και τα βοηθά να διοχετεύσουν την ενέργειά τους και να συγκεντρωθούν, ενώ όποια πράξη χρησιμοποιεί την αδρή τα ξεσηκώνει και τους δημιουργεί υπερένταση.
❤️Αναπτύσσει τον εγκέφαλο των παιδιών, μαθαίνοντάς του να επεξεργάζεται και να διαχειρίζεται τα διάφορα ερεθίσματα και τα αισθητηριακά εισερχόμενα από το περιβάλλον του. Διεγείρει περισσότερα νεύρα, καθιστώντας το παιδί ικανό να ολοκληρώσει πιο σύνθετες εργασίες, όταν του ανατίθενται.
❤️Βοηθά στη γλωσσική ανάπτυξη του παιδιού, διότι αυτό κατακτά περισσότερες λέξεις για να μπορεί να εκφράσει τα χαρακτηριστικά των πραγμάτων που γνωρίζει.
❤️Αναπτύσσεται και βελτιώνεται η μνήμη. παιδικοσ σταθμοσ γλυφαδα παιδικοι σταθμοι νηπιαγωγειο
Διεγείροντας τις αισθήσεις του παιδιού, το βοηθάμε να αναπτυχθεί δημιουργικά απλώς παίζοντας‼️‼️‼️‼️‼️
Διδακτική επίσκεψη στο Μουσείο Αφής!

Από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η ομάδα του Νηπιαγωγείου μας ασχολείται με την ατομική υγιεινή και το ανθρώπινο σώμα. Δεν μπορούσαμε βέβαια να μην μιλήσουμε και για τη διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου αλλά και της ομάδα εκείνων των ανθρώπων με τις ειδικές ικανότητες. Με την αφορμή λοιπόν αυτή, επισκεφθήκαμε το Μουσείο Αφής στην Καλλιθέα. Η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη, καθώς κληθήκαμε να “χάσουμε” προσωρινά την όρασή μας και να γίνουμε οδηγοί  ενός ατόμου με περιορισμένη όραση. παιδικοσ σταθμοσ νηπιαγωγειο γλυφαδα παιδικοι σταθμοι νηπιαγωγεια

 

Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς
Την  Τρίτη 01/09/2020, ξεκινάει και επίσημα η νέα σχολική χρονιά για τον Παιδικό Σταθμό και είμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης του Υπουργείου Παιδείας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς του Νηπιαγωγείου.
Ελπίζουμε όλοι στα Πεφταστέρια, να είναι μια χρονιά δημιουργική και να μας επιφυλάσσει λιγότερες δυσάρεστες και περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις από την προηγούμενη.
Η χρονιά αυτή θα είναι πολύ ιδιαίτερη, καθώς θα πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ πολύ προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την υγεία των παιδιών και την ασφαλή παραμονή τους στο χώρο του σχολείου. 
Τα τμήματά μας φέτος θα λειτουργήσουν το ανώτερο με 13 παιδιά, γεγονός το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να δουλεύουμε σε πολύ μικρές ομάδες. Όλες οι δραστηριότητες πλην των γευμάτων και της ξεκούρασης, για όσο μας το επιτρέπει ο καιρός, θα γίνονται στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου. Τις ημέρες που δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αυτή, οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται στον εσωτερικό χώρο, ο οποίος όμως θα αερίζεται συνεχώς και θα απολυμαίνεται την ώρα του ελεύθερου παιχνιδιού που θα παιδιά θα βρίσκονται στον αύλειο χώρο του σχολείου. 
Οι διαδικασίες οι οποίες θα ακολουθούνται κάθε μέρα, προκειμένου να είμαστε σίγουροι πως η χρονιά μας θα κυλήσει ομαλά, είναι οι εξής:
  1. Θα συνεχίσει να γίνεται καθημερινά θερμομέτρηση των παιδιών και του προσωπικού. Αν κάποιος παρουσιάσει θερμοκρασία σώματος υψηλότερη του φυσιολογικού, δεν θα εισέρχεται στο χώρο του σχολείου και θα επιστρέφει σε αυτό ΜΟΝΟ με βεβαίωση γιατρού.
  2. Θα συνεχίσει το πολύ συχνό πλύσιμο χεριών καθώς και η συχνή χρήση αντισηπτικού gel
  3. Θα συνεχίσει η καθημερινή απολύμανση των επιφανειών και των αντικειμένων τα οποία χρησιμοποιούν τα παιδιά, καθώς και των καθισμάτων του σχολικού λεωφορείου.
  4. Θα συνεχίσει η χρήση απολυμαντικών μετά από κάθε χρήση της τουαλέτας των παιδιών αλλά και του προσωπικού 
  5. Οι δασκάλες και το προσωπικό μας, για όσο καιρό επιβάλλεται, θα κάνουν χρήση μάσκας μέσα στην τάξη και στο σχολικό αλλά και σε εξωτερικές δραστηριότητες οι οποίες θα τους φέρνουν σε πολύ κοντινή απόσταση από τα παιδιά. Το ίδιο και τα παιδιά του νηπιαγωγείου με έμφαση στις ώρες παραμονής στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου μας. 
  6. Τα παιδιά θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν ποτηράκια μια χρήσης και παγουριού.
  7. Η παιδίατρός μας κα Γιούλη Καραμπάτσου, θα επισκέπτεται το σχολείο μας κάθε μήνα, προκειμένου να παρακολουθεί στενά την υγεία όλων των παιδιών και να επεμβαίνει όποτε αυτό χρειάζεται. Θα σας παρακαλούσα να ακολουθείτε πιστά τις συμβουλές και τις οδηγίες της. 
  8. Οι συγκεντρώσεις γονέων θα πραγματοποιούνται με τη χρήση μάσκας και με τη συμμετοχή του ενός από τους δυο γονείς. Στις σχολές γονέων δεν θα παρέχεται φέτος φύλαξη των παιδιών από τις δασκάλες.
  9. Οι γιορτές μας θα πραγματοποιηθούν εφόσον μας το επιτρέψουν οι αρμόδιες αρχές, αλλά με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (θα στεναχωρήσουμε φέτος τους παππούδες και τις γιαγιάδες, αλλά δεν θέλουμε να βάλουμε σε κίνδυνο κανέναν τους) 
Πιστεύουμε πως λαμβάνοντας όλα αυτά τα μέτρα και με υπευθυνότητα από όλους μας, η χρονιά μας θα κυλήσει ομαλά και τα παιδάκια του σχολείου μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα αυτά τα καινούρια πράγματα, τα οποία με τόση αγάπη οι δασκάλες μας προετοιμάζουν μήνες τώρα! παιδικοσ σταθμοσ νηπιαγωγειο γλυφαδα παιδικοι σταθμοι νηπιαγωγεια
Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία, πολλά χαμόγελα και λιγότερο άγχος!!!
Τα Πεφταστέρια
Χρόνια πολλά μανούλες!!!!!

10/02/2020 🦹‍♀️ Ημέρα της μητέρας

Οι πρώτες αναφορές για Γιορτή της Μητέρας και της μητρότητας έρχονται από την αρχαία Ελλάδα.

Η μητέρα Γη (Γαία) σύζυγος του Ουρανού είναι η προσωποποίηση της φύσης, που γεννά όλο τον κόσμο και λατρεύεται σαν η υπέρτατη θεότητα. Η λατρεία περνά στη συνέχεια στην κόρη της, Ρέα, σύζυγο και αδερφή του Κρόνου. Η Ρέα λατρεύεται σαν η “Μητέρα των Θεών”, καθώς φαίνεται να είναι η πρώτη, που γέννησε με τοκετό και ανάθρεψε τα παιδιά της με μητρικό γάλα. Οι αρχαίοι Έλληνες απέδιδαν τιμές στη Ρέα κάθε άνοιξη, καθώς ήταν και θεά της γης και της γονιμότητας.

Καθιερώθηκε τον 20ό αιώνα και προέρχεται από το αγγλικό και το αμερικανικό κίνημα των γυναικών.

Σε ερώτηση που κάναμε στο τελευταίο μας διαδικτυακό μάθημα, όποια παιδιά ήθελαν , απάντησαν στην ερώτηση “…. γιατί αγαπάς τη μαμά;”.

Οι απαντήσεις τόσο απλές αλλά τόσο αληθινές!!!!!
🔘Επειδή με τράβηξε βίντεο, την ώρα που έπαιζα κουκλοθέατρο
🔘Επειδή είναι καλή
🔘Επειδή είναι η αγαπημένη μαμά του κόσμου
🔘Επειδή είναι πάντα δίπλα μου όταν δεν νοιώθω καλά
🔘Επειδή παίζουμε παιχνίδια
🔘Επειδή μου αγοράζει σοκολάτες και με αφήνει να παίρνω τα μεγάλα ψαλίδια
🔘Επειδή πήγαμε για παγωτό
🔘Επειδή μου παίρνει παγωτό.

Όσο για τις απαντήσεις των μαμάδων;;;;;;;; Μελιστάλαχτες και γεμάτες χάδια, αγκαλιές και φιλιά❤️🧡💛💚💙💜

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ❗️❗️❗️❗️❗️

 

https://puzzel.org/en/slidingpuzzle/embed?p=-M6YlRCAfj0QzaFttHyB

https://puzzel.org/en/slidingpuzzle/embed?p=-M6YlqWE0RqPDoWtwHWH

https://puzzel.org/en/jigsaw/embed?p=-M6dDHQ80AP2KCnx7GjA

https://puzzel.org/en/jigsaw/embed?p=-M6dE5BVVpNv0PcxbyKf

 

Εξ’ αποστάσεως ενημέρωση

Πασχαλινό κουκλοθέατρο! και προτάσεις για πασχαλινή, δημιουργική απασχόληση.

Πάσχα φτάνει, πιο διαφορετικό από κάθε άλλη χρονιά! Ας το γιορτάσουμε λοιπόν, έστω και υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες!

♥ Βάψτε, λοιπόν, με τα παιδάκια σας αυγά! Με όποιο τρόπο μπορείτε! Αυγά από χαρτί, αυγά από φελιζόλ, αυγά από πλαστελίνες ή πηλό, αλλά και αληθινά! Βάψτε τα, χρωματίστε τα, σχηματίστε τα, γεμίστε τα πασχαλινά σας καλάθια, στολίστε το σπιτικό σας! Για τις κατασκευές θα βρείτε ιδέες στα επισυναπτόμενα! Όσο για το βάψιμο αυγών, σας επισυνάπτουμε ένα ενδιαφέρον άρθρο που εμπεριέχει πρωτότυπους τρόπους βαψίματος αυγών, αν θέλετε να ξεφύγετε από τον κλασσικό και μη εξαιρετέο! https://www.in2life.gr/features/notes/article/580243/apisteyta-kolpa-gia-pashalina-ayga.html

♥ Μήπως συναντήσατε και εσείς τον πασχαλινό λαγό; Αν όχι, τότε μπορείτε να τον κατασκευάσετε και να τον γνωρίσετε από κοντά! Αποτύπωμα παλάμης, αποτύπωμα ρολών χαρτιού υγείας, τα ίδια τα ρολά, αλλά και μια κάλτσα, όπως αυτή που κατασκεύασε η Μελίνα για το κουκλοθέατρο, είναι άμεσες και εύκολες προτάσεις για την κατασκευή του.

♥ Ήρθε η ώρα για Πασχαλινά Κουλουράκια! Όπως έχει φανεί, τα παιδάκια σας χαίρονται ιδιαίτερα να μαγειρεύουν, οπότε αυτή η συνταγή αποτελεί τέλεια αφορμή! Άλλωστε, τα παιχνίδια με το ζυμάρι πάντα είναι απολαυστικά! Ακολουθεί συνταγή!

https://akispetretzikis.com/el/categories/mpiskota/paschalina-koyloyrakia

Σχολή Γονέων με θέμα “Τα αναπτυξιακά στάδια παιδιών ηλικίας 2-6 ετών”

«Τι πρέπει να γνωρίζει το παιδί μου;
Τι δεξιότητες πρέπει να έχει κατακτήσει μέχρι τώρα;
Τι μπορεί να κάνει;
Μήπως το κρατάω πίσω ;
Τι να περιμένω;
Ποτέ πρέπει να ανησυχήσω;»

Αυτές είναι κάποιες από τις ερωτήσεις που συχνά απασχολούν τους γονείς των παιδιών μας!

Ελάτε να τις απαντήσουμε μαζί με την ψυχολόγο του σχολείου μας Στελλίνα Κουντζάκη την Παρασκευή 7/2 σε μια συζήτηση σχετική με τα αναπτυξιακά στάδια των παιδιών ηλικίας 2-6. παιδικος σταθμος γλυφαδα παιδικοι σταθμοι

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 06/02/2020.

Αποκριάτικο Πάρτυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βάζουμε το χώρο🏩, τη μουσική🎶, το Karaoke🎙, τον χορό🩰, τα παιχνίδια🎯 και τα ποτά🥤🍷🍺!
Βάζετε τον μπουφέ🍕🍿🥐🍩,τα Αποκριάτικά σας🧛‍♀️🧜‍♀️ και την καλύτερη διάθεσή σας😃 και ερχόσαστε στον πολυχώρο των εκδόσεων Καλέντη (Λ.Βουλιαγμένης 76, 16777 Ελληνικό Αττικής), για να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας Αποκριά!
Το θέμα μας φέτος για τους μεγάλους: Eurovision Song Contest. Μεταμορφωθείτε στους πρωταγωνιστές της Eurovion, προετοιμάστε τις φωνητικές σας χορδές για το Karaoke, ξεσκουριάστε τις αρθρώσεις σας για τα χορευτικά που ετοιμάζουμε, και ελάτε να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί σε Πανευρωπαϊκούς ρυθμούς.
Την Παρασκευή 21/02/2020 στις 18:00. παιδικος σταθμος νηπιαγωγειο παιδικοι σταθμοι νηπιαγωγεια

Σας περιμένουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπορείτε να φέρετε και τους φίλους σας, αρκεί να μας ενημερώσετε. Όλοι οι καλοί χωράμε💜

Οικογενειακή εκδρομή στα Καλάβρυτα!

 

Την Κυριακή 16/02/2020, πάμε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, για ατελείωτο παιχνίδι, ζεστές σοκολάτες και καφεδάκια, έλκηθρο και γιατί όχι ski & snowboard!
παιδικος σταθμος γλυφαδα παιδικοι σταθμοι
Κόστος συμμετοχής 25€/ άτομο (περιλαμβάνει τη μεταφορά με πούλμαν και το μεσημεριανό μας γεύμα)
Στο χιονοδρομικό κέντρο υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού, την οποία πρέπει να δηλώσετε έως την Τετάρτη 12/02/2020.
Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:       8€ έλκηθρο
                                                                          15€ εξοπλισμός ενηλίκων / 12€ παιδικός
                                                                          Αναβατήρας ενηλίκων 15€ / 12€ παιδικός
                                                                          Baby lift 3€
                                                                          Visitor lift 6€Όποιος ενδιαφέρεται να κάνει μάθημα ski ή snowboard, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για να κλείσουμε το μάθημα με εκπαιδευτές-συνεργάτες του χιονοδρομικού. 
Όποιος διαθέτει δικό του εξοπλισμό μπορεί να τον πάρει μαζί του.  
Σχολή γονέων με θέμα την “Αδερφική και όχι μόνο, ζήλια”

“Μαμά μην παίρνεις αγκαλιά την αδερφή μου “

παιδικος σταθμος νηπιαγγειο γλυφαδα παιδικοι σταθμοι νηπιαγωγεια

Συχνά ως γονείς, ερχόμαστε αντιμέτωποι με καταστάσεις στις οποίες καλούμαστε να διαχειριστούμε το συναίσθημα της ζήλιας του παιδιού μας.
Την Παρασκευή 08/11 στις 18:00, θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από την ψυχολόγο του σχολείου μας και να ανταλλάξουμε σκέψεις σχετικά με το συναίσθημα της ζήλιας στα αδέρφια, τους φίλους, τους συγγενείς.
Θα λάβουμε πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να το διαχειριστούμε όταν κάνει την εμφάνιση του.
Η παρουσία σας και οι εμπειρίες σας θα φανούν χρήσιμες για να έχουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι την Πέμπτη 07/11/2019.
Κατά τη διάρκεια της Σχολής Γονέων, γίνεται φύλαξη των παιδιών όσων συμμετέχουν.