Σχολή γονέων με θέμα την «Αδερφική και όχι μόνο, ζήλια»

«Μαμά μην παίρνεις αγκαλιά την αδερφή μου «
Συχνά ως γονείς, ερχόμαστε αντιμέτωποι με καταστάσεις στις οποίες καλούμαστε να διαχειριστούμε το συναίσθημα της ζήλιας του παιδιού μας.
Την Παρασκευή 08/11 στις 18:00, θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από την ψυχολόγο του σχολείου μας και να ανταλλάξουμε σκέψεις σχετικά με το συναίσθημα της ζήλιας στα αδέρφια, τους φίλους, τους συγγενείς.
Θα λάβουμε πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να το διαχειριστούμε όταν κάνει την εμφάνιση του.
Η παρουσία σας και οι εμπειρίες σας θα φανούν χρήσιμες για να έχουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι την Πέμπτη 07/11/2019.
Κατά τη διάρκεια της Σχολής Γονέων, γίνεται φύλαξη των παιδιών όσων συμμετέχουν.

Παιδιά και γονείς, κλείνουμε ραντεβού το Σάββατο 14/12/2019 στις 19:30, στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Christmas Theater, για να απολαύσουμε μόλις λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, την πρώτη Ελληνική μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή για όλη την οικογένεια
(family show).
Μια φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη παράσταση με μοναδική μουσική, κορυφαίους συντελεστές και μαγευτικά σκηνικά και κοστούμια που θα μας ενθουσιάσει όλους.
«Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα», το δημοφιλές μπεστ σέλερ το εθνικού μας παραμυθά, Ευγένιου Τριβιζά, πρωτοκυκλοφόρησε το 1998 και αγαπήθηκε τόσο πολύ, που οι αλλεπάλληλες εκδόσεις του συνεχίζονται με αυξανόμενους ρυθμούς μέχρι σήμερα.

Τιμή εισιτηρίου ΖΩΝΗ Β
Ενήλικες 25€/άτομο
Παιδιά 12€/άτομο παιδικοσ σταθμοσ γλυφαδα παιδικοι σταθμοι

Αν οι κρατήσεις είναι πάνω από 50, θα υπάρξει μείωση της τιμής.
Κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 29/11/2019.

Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα!

Γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, μαζευόμαστε στα Πεφταστέρια για να στολίσουμε το σχολείο μας, να φτιάξουμε όλοι μαζί το δέντρο μας, να πιούμε ζεστό τσαγάκι, να γευτούμε κουλουράκια της κας Εύας και τέλος να διαβάσουμε Χριστουγεννιάτικα παραμύθια, σε ένα μαγευτικό σκηνικό!

Μια μέρα που θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη, στα μικρά αλλά και τα μεγάλα μας αστέρια.

Κανονίστε την άδειά σας! Πότε; Τη Δευτέρα 02/12/2019 από τις 10:00π.μ έως τις 12:00 μ.μ.
παιδικος σταθμος γλυφαδα παιδικοι σταθμοι
Φέρνετε μαζί σας: μια άθραυστη μπάλα ή άλλο στολίδι για το δέντρο μας, καπέλα, στέκες, ποδιές και όποιο άλλο αξεσουάρ σας ευχαριστεί. Και βέβαια την πιο γιορτινή σας διάθεση.

Δηλώστε συμμετοχή για να δούμε πού θα χωρέσουμε (χιχιχιχιχι)

Περιπέτεια και Πικ-Νικ στη Μαλακάσα!

Μικροί και μεγάλοι βάζουμε τα αθλητικά μας, αν θέλουμε παίρνουμε και τα ποδήλατά μας, εφόδια για το Πικ-Νικ μας και πάμε ΕΚΔΡΟΜΗ!!!!!!!!
Πού;
Στο Adventure Park στη Μαλακάσα!
Πότε;
Την Κυριακή 20/10/2019!
Πώς;
Με το πούλμαν που θα αναχωρήσει στις 9:30 από τα Πεφταστέρια ή με το αυτοκίνητό μας!
Το κόστος παρακαλώ; παιδικοσ σταθμοσ γλυφαδα παιδικοι σταθμοι
Επιλογή 1: Εναέριες Διαδρομές διάρκειας τριών ωρών για όλες τις ηλικίες και ένα αναψυκτικό-χυμό: 14€
Επιλογή 2: Εναέριες Διαδρομές διάρκειας τριών ωρών, μια τοξοβολία, ένα bungee Trampoline και ένα αναψυκτικό-χυμό: 20€/άτομο
Υποχρεωτικά βραχιόλια εισόδου ενηλίκων (για όσους δεν κάνουν εναέριες διαδρομές)με καφέ & νερό: 2,5€ ανά βραχιόλι.
Μεταφορά με το πούλμαν 8€/θέση

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΛΥ ΑΜΕΣΑ (το πάρκο δεν έχει μεγάλη διαθεσιμότητα) ΚΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/10/2019.

Ενημέρωση για το Νηπιαγωγείο!

Εν αναμονή της Λειτουργίας του Νηπιαγωγείου μας από τον επόμενο Σεπτέμβριο, πραγματοποιούμε το Σάββατο 18/05/2019 στις 10:00 π.μ., ενημέρωση, σχετικά με το πρόγραμμα, τον κανονισμό λειτουργίας, τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε τόσο εμείς όσο και τα παιδιά σας και τις παροχές μας προς εσάς και τα παιδιά σας (Νηπιαγωγός, Δασκάλα Χορού, Δάσκαλος ρομποτικής, Δασκάλα Θεατρικού Παιχνιδιού, Δάσκαλος Taekwondo).
Γιατί η μόρφωση των παιδιών μας δεν είναι μόνο μια τιμή. Πίσω από αυτή την τιμή, πρέπει να υπάρχει και ουσία! Αυτό παρέχουμε στον Παιδικό μας Σταθμό, αυτό θα παρέχουμε και στο Νηπιαγωγείο μας!
παιδικος σταθμοσ γλυφαδα παιδικοι σταθμοι
Σας περιμένουμε για πρωινό καφεδάκι, ενημέρωση και συζήτηση.
OpenDay@Πεφταστέρια


Ήρθε η ώρα για την εκδήλωση που περιμένετε και περιμένουμε πως και πως!
παιδικος σταθμοσ γλυφαδα παιδικοι σταθμοι
Παιχνίδι, μουσική, χορός, δημιουργία, διασκέδαση, γνώση, γνωριμίες και πολλά πολλά άλλα, συνθέτουν το OpenDay @ Πεφταστέρια.
Προλάβετε μια από τις 15 ανά τμήμα θέσεις στην πιο παιχνιδιάρικη αλλά και παρεΐστικη οικογενειακή ημέρα της χρονιάς.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 08/05/2019.
Κόστος συμμετοχής 10€/ενήλικα (περιλαμβάνει…. τα πάντα!)

 

Σχολή Γονέων με θέμα: «Οριοθέτηση και διαχείριση συμπεριφοράς»

Σε αυτή τη σχολή γονέων θα μιλήσουμε με την παιδοψυχολόγο Ιάνθη Δημητροπούλου, για την οριοθέτηση των παιδιών και ορισμένους τρόπους διαχείρισης της συμπεριφοράς τους μέσα στην καθημερινότητα.
Συγκεκριμένα, θα αναλύσουμε τους τύπους γονεϊκότητας· πώς αυτοί διαμορφώνουν τον αντίστοιχο τύπο δεσμού που θα αναπτυχθεί μεταξύ παιδιού και γονέα και πώς μετέπειτα θα καθορίσουν τη συμπεριφορά του παιδιού.
Στη συνέχεια θα δουλέψουμε μαζί, μέσα από δικά μας παραδείγματα με βιωματικές ασκήσεις, το κομμάτι της επικοινωνίας και της επιβολής ορίων και διαχωρίσουμε τις φυσικές από τις λογικές συνέπειες.
Τέλος, θα μιλήσουμε για το πώς οι ηλεκτρονικές οθόνες επηρεάζουν τον εγκέφαλο των παιδιών και πώς να μπουν όρια στη χρήση του εικονικού κόσμου.
Μέσα από αυτήν την διαδικασία, θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε λεκτικά και συμπεριφορικά τη στάση μας ως γονείς απέναντι στις αντιδράσεις των παιδιών, με απώτερο σκοπό να σπάσουμε το δυσλειτουργικό φαύλο κύκλο της επικοινωνίας και να δημιουργήσουμε έναν πιο υγιή και λειτουργικό κύκλο.

παιδικος σταθμος γλυφαδα παιδικοι σταθμοι

90’s Carnival Party

Μπορεί οι Απόκριες να είναι από τις αγαπημένες περιόδους των παιδιών, στα Πεφταστέρια όμως, θέλουμε να δώσουμε και στους γονείς την ευκαιρία να ξεσαλώσουν!!!! μαζί με τα παιδιά τους και να θυμηθούν τα νιάτα τους με αγαπημένη μουσική από τα 90’s.

Μεταμφιέζεστε σε διάσημα ζευγάρια οποιασδήποτε εποχής και οποιασδήποτε κατηγορίας και δίνουμε ραντεβού στον παιδικό σταθμό για ένα πάρτυ γεμάτο, μουσική, χρώμα, χορό και βέβαια Karaoke!!!

Christmas Party!

Ο παιδικός σταθμός «Πεφταστέρια», σε συνεργασία με την WE PRODUCTION σας κάνει ένα μοναδικό δώρο για να ζήσετε όλοι την Μαγεία των Χριστουγέννων στο Christmas Theater!

Παρακολουθήστε την Παρασκευή 28/12/2018, την γιορτινή παράσταση «Καρυοθραύστης» από τις VIP θέσεις του Christmas Theater με μόνο 20€/ άτομο (αντί των 54€ ενήλικα & 27€ παιδικό που ισχύουν).

Χριστούγεννα χωρίς Καρυοθραύστη δεν γίνονται. Η πιο χαρακτηριστική Χριστουγεννιάτικη παράσταση έρχεται και στο Christmas Theater. Και έρχεται από την πόλη που γέννησε αυτή την διάσημη παράσταση μπαλέτου που έγινε ταυτόσημη με τα Χριστούγεννα, την Αγία Πετρούπολη! Ζήστε την μαγεία των Χριστουγέννων με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Τον Καρυοθραύστη της Αγίας Πετρούπολης με ζωντανή ορχήστρα! Στην παράσταση συμμετέχουν και διάσημοι σολίστ των μπαλέτων Μαριίνσκι (πρώην Κίροφ) της Αγίας Πετρούπολης.

ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ

ST.PETERSBURG BALLET THEATRE OF RUSSIA

Με την συμμετοχή της 60μελούς ορχήστρας του θεάτρου

Συμμετέχουν σολίστ του θεάτρου Μαριίνσκι της Αγίας Πετρούπολης

Για να ισχύσει η προσφορά απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον 20 ατόμων.
Δηλώσεις συμμετοχής αυστηρά έως την Παρασκευή 15/12/2018