Διδακτική επίσκεψη στο Μουσείο Αφής!

Από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η ομάδα του Νηπιαγωγείου μας ασχολείται με την ατομική υγιεινή και το ανθρώπινο σώμα. Δεν μπορούσαμε βέβαια να μην μιλήσουμε και για τη διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου αλλά και της ομάδα εκείνων των ανθρώπων με τις ειδικές ικανότητες. Με την αφορμή λοιπόν αυτή, επισκεφθήκαμε το Μουσείο Αφής στην Καλλιθέα. Η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη, καθώς κληθήκαμε να «χάσουμε» προσωρινά την όρασή μας και να γίνουμε οδηγοί  ενός ατόμου με περιορισμένη όραση. παιδικοσ σταθμοσ νηπιαγωγειο γλυφαδα παιδικοι σταθμοι νηπιαγωγεια

 

Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς
Την  Τρίτη 01/09/2020, ξεκινάει και επίσημα η νέα σχολική χρονιά για τον Παιδικό Σταθμό και είμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης του Υπουργείου Παιδείας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς του Νηπιαγωγείου.
Ελπίζουμε όλοι στα Πεφταστέρια, να είναι μια χρονιά δημιουργική και να μας επιφυλάσσει λιγότερες δυσάρεστες και περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις από την προηγούμενη.
Η χρονιά αυτή θα είναι πολύ ιδιαίτερη, καθώς θα πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ πολύ προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την υγεία των παιδιών και την ασφαλή παραμονή τους στο χώρο του σχολείου. 
Τα τμήματά μας φέτος θα λειτουργήσουν το ανώτερο με 13 παιδιά, γεγονός το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να δουλεύουμε σε πολύ μικρές ομάδες. Όλες οι δραστηριότητες πλην των γευμάτων και της ξεκούρασης, για όσο μας το επιτρέπει ο καιρός, θα γίνονται στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου. Τις ημέρες που δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αυτή, οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται στον εσωτερικό χώρο, ο οποίος όμως θα αερίζεται συνεχώς και θα απολυμαίνεται την ώρα του ελεύθερου παιχνιδιού που θα παιδιά θα βρίσκονται στον αύλειο χώρο του σχολείου. 
Οι διαδικασίες οι οποίες θα ακολουθούνται κάθε μέρα, προκειμένου να είμαστε σίγουροι πως η χρονιά μας θα κυλήσει ομαλά, είναι οι εξής:
  1. Θα συνεχίσει να γίνεται καθημερινά θερμομέτρηση των παιδιών και του προσωπικού. Αν κάποιος παρουσιάσει θερμοκρασία σώματος υψηλότερη του φυσιολογικού, δεν θα εισέρχεται στο χώρο του σχολείου και θα επιστρέφει σε αυτό ΜΟΝΟ με βεβαίωση γιατρού.
  2. Θα συνεχίσει το πολύ συχνό πλύσιμο χεριών καθώς και η συχνή χρήση αντισηπτικού gel
  3. Θα συνεχίσει η καθημερινή απολύμανση των επιφανειών και των αντικειμένων τα οποία χρησιμοποιούν τα παιδιά, καθώς και των καθισμάτων του σχολικού λεωφορείου.
  4. Θα συνεχίσει η χρήση απολυμαντικών μετά από κάθε χρήση της τουαλέτας των παιδιών αλλά και του προσωπικού 
  5. Οι δασκάλες και το προσωπικό μας, για όσο καιρό επιβάλλεται, θα κάνουν χρήση μάσκας μέσα στην τάξη και στο σχολικό αλλά και σε εξωτερικές δραστηριότητες οι οποίες θα τους φέρνουν σε πολύ κοντινή απόσταση από τα παιδιά. Το ίδιο και τα παιδιά του νηπιαγωγείου με έμφαση στις ώρες παραμονής στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου μας. 
  6. Τα παιδιά θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν ποτηράκια μια χρήσης και παγουριού.
  7. Η παιδίατρός μας κα Γιούλη Καραμπάτσου, θα επισκέπτεται το σχολείο μας κάθε μήνα, προκειμένου να παρακολουθεί στενά την υγεία όλων των παιδιών και να επεμβαίνει όποτε αυτό χρειάζεται. Θα σας παρακαλούσα να ακολουθείτε πιστά τις συμβουλές και τις οδηγίες της. 
  8. Οι συγκεντρώσεις γονέων θα πραγματοποιούνται με τη χρήση μάσκας και με τη συμμετοχή του ενός από τους δυο γονείς. Στις σχολές γονέων δεν θα παρέχεται φέτος φύλαξη των παιδιών από τις δασκάλες.
  9. Οι γιορτές μας θα πραγματοποιηθούν εφόσον μας το επιτρέψουν οι αρμόδιες αρχές, αλλά με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (θα στεναχωρήσουμε φέτος τους παππούδες και τις γιαγιάδες, αλλά δεν θέλουμε να βάλουμε σε κίνδυνο κανέναν τους) 
Πιστεύουμε πως λαμβάνοντας όλα αυτά τα μέτρα και με υπευθυνότητα από όλους μας, η χρονιά μας θα κυλήσει ομαλά και τα παιδάκια του σχολείου μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα αυτά τα καινούρια πράγματα, τα οποία με τόση αγάπη οι δασκάλες μας προετοιμάζουν μήνες τώρα! παιδικοσ σταθμοσ νηπιαγωγειο γλυφαδα παιδικοι σταθμοι νηπιαγωγεια
Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία, πολλά χαμόγελα και λιγότερο άγχος!!!
Τα Πεφταστέρια
Χρόνια πολλά μανούλες!!!!!

10/02/2020 🦹‍♀️ Ημέρα της μητέρας

Οι πρώτες αναφορές για Γιορτή της Μητέρας και της μητρότητας έρχονται από την αρχαία Ελλάδα.

Η μητέρα Γη (Γαία) σύζυγος του Ουρανού είναι η προσωποποίηση της φύσης, που γεννά όλο τον κόσμο και λατρεύεται σαν η υπέρτατη θεότητα. Η λατρεία περνά στη συνέχεια στην κόρη της, Ρέα, σύζυγο και αδερφή του Κρόνου. Η Ρέα λατρεύεται σαν η «Μητέρα των Θεών», καθώς φαίνεται να είναι η πρώτη, που γέννησε με τοκετό και ανάθρεψε τα παιδιά της με μητρικό γάλα. Οι αρχαίοι Έλληνες απέδιδαν τιμές στη Ρέα κάθε άνοιξη, καθώς ήταν και θεά της γης και της γονιμότητας.

Καθιερώθηκε τον 20ό αιώνα και προέρχεται από το αγγλικό και το αμερικανικό κίνημα των γυναικών.

Σε ερώτηση που κάναμε στο τελευταίο μας διαδικτυακό μάθημα, όποια παιδιά ήθελαν , απάντησαν στην ερώτηση «…. γιατί αγαπάς τη μαμά;».

Οι απαντήσεις τόσο απλές αλλά τόσο αληθινές!!!!!
🔘Επειδή με τράβηξε βίντεο, την ώρα που έπαιζα κουκλοθέατρο
🔘Επειδή είναι καλή
🔘Επειδή είναι η αγαπημένη μαμά του κόσμου
🔘Επειδή είναι πάντα δίπλα μου όταν δεν νοιώθω καλά
🔘Επειδή παίζουμε παιχνίδια
🔘Επειδή μου αγοράζει σοκολάτες και με αφήνει να παίρνω τα μεγάλα ψαλίδια
🔘Επειδή πήγαμε για παγωτό
🔘Επειδή μου παίρνει παγωτό.

Όσο για τις απαντήσεις των μαμάδων;;;;;;;; Μελιστάλαχτες και γεμάτες χάδια, αγκαλιές και φιλιά❤️🧡💛💚💙💜

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ❗️❗️❗️❗️❗️

 

https://puzzel.org/en/slidingpuzzle/embed?p=-M6YlRCAfj0QzaFttHyB

https://puzzel.org/en/slidingpuzzle/embed?p=-M6YlqWE0RqPDoWtwHWH

https://puzzel.org/en/jigsaw/embed?p=-M6dDHQ80AP2KCnx7GjA

https://puzzel.org/en/jigsaw/embed?p=-M6dE5BVVpNv0PcxbyKf

 

Εξ’ αποστάσεως ενημέρωση

Πασχαλινό κουκλοθέατρο! και προτάσεις για πασχαλινή, δημιουργική απασχόληση.

Πάσχα φτάνει, πιο διαφορετικό από κάθε άλλη χρονιά! Ας το γιορτάσουμε λοιπόν, έστω και υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες!

♥ Βάψτε, λοιπόν, με τα παιδάκια σας αυγά! Με όποιο τρόπο μπορείτε! Αυγά από χαρτί, αυγά από φελιζόλ, αυγά από πλαστελίνες ή πηλό, αλλά και αληθινά! Βάψτε τα, χρωματίστε τα, σχηματίστε τα, γεμίστε τα πασχαλινά σας καλάθια, στολίστε το σπιτικό σας! Για τις κατασκευές θα βρείτε ιδέες στα επισυναπτόμενα! Όσο για το βάψιμο αυγών, σας επισυνάπτουμε ένα ενδιαφέρον άρθρο που εμπεριέχει πρωτότυπους τρόπους βαψίματος αυγών, αν θέλετε να ξεφύγετε από τον κλασσικό και μη εξαιρετέο! https://www.in2life.gr/features/notes/article/580243/apisteyta-kolpa-gia-pashalina-ayga.html

♥ Μήπως συναντήσατε και εσείς τον πασχαλινό λαγό; Αν όχι, τότε μπορείτε να τον κατασκευάσετε και να τον γνωρίσετε από κοντά! Αποτύπωμα παλάμης, αποτύπωμα ρολών χαρτιού υγείας, τα ίδια τα ρολά, αλλά και μια κάλτσα, όπως αυτή που κατασκεύασε η Μελίνα για το κουκλοθέατρο, είναι άμεσες και εύκολες προτάσεις για την κατασκευή του.

♥ Ήρθε η ώρα για Πασχαλινά Κουλουράκια! Όπως έχει φανεί, τα παιδάκια σας χαίρονται ιδιαίτερα να μαγειρεύουν, οπότε αυτή η συνταγή αποτελεί τέλεια αφορμή! Άλλωστε, τα παιχνίδια με το ζυμάρι πάντα είναι απολαυστικά! Ακολουθεί συνταγή!

https://akispetretzikis.com/el/categories/mpiskota/paschalina-koyloyrakia

Σχολή Γονέων με θέμα «Τα αναπτυξιακά στάδια παιδιών ηλικίας 2-6 ετών»

«Τι πρέπει να γνωρίζει το παιδί μου;
Τι δεξιότητες πρέπει να έχει κατακτήσει μέχρι τώρα;
Τι μπορεί να κάνει;
Μήπως το κρατάω πίσω ;
Τι να περιμένω;
Ποτέ πρέπει να ανησυχήσω;»

Αυτές είναι κάποιες από τις ερωτήσεις που συχνά απασχολούν τους γονείς των παιδιών μας!

Ελάτε να τις απαντήσουμε μαζί με την ψυχολόγο του σχολείου μας Στελλίνα Κουντζάκη την Παρασκευή 7/2 σε μια συζήτηση σχετική με τα αναπτυξιακά στάδια των παιδιών ηλικίας 2-6. παιδικος σταθμος γλυφαδα παιδικοι σταθμοι

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 06/02/2020.

Αποκριάτικο Πάρτυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βάζουμε το χώρο🏩, τη μουσική🎶, το Karaoke🎙, τον χορό🩰, τα παιχνίδια🎯 και τα ποτά🥤🍷🍺!
Βάζετε τον μπουφέ🍕🍿🥐🍩,τα Αποκριάτικά σας🧛‍♀️🧜‍♀️ και την καλύτερη διάθεσή σας😃 και ερχόσαστε στον πολυχώρο των εκδόσεων Καλέντη (Λ.Βουλιαγμένης 76, 16777 Ελληνικό Αττικής), για να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας Αποκριά!
Το θέμα μας φέτος για τους μεγάλους: Eurovision Song Contest. Μεταμορφωθείτε στους πρωταγωνιστές της Eurovion, προετοιμάστε τις φωνητικές σας χορδές για το Karaoke, ξεσκουριάστε τις αρθρώσεις σας για τα χορευτικά που ετοιμάζουμε, και ελάτε να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί σε Πανευρωπαϊκούς ρυθμούς.
Την Παρασκευή 21/02/2020 στις 18:00. παιδικος σταθμος νηπιαγωγειο παιδικοι σταθμοι νηπιαγωγεια

Σας περιμένουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπορείτε να φέρετε και τους φίλους σας, αρκεί να μας ενημερώσετε. Όλοι οι καλοί χωράμε💜

Οικογενειακή εκδρομή στα Καλάβρυτα!

 

Την Κυριακή 16/02/2020, πάμε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, για ατελείωτο παιχνίδι, ζεστές σοκολάτες και καφεδάκια, έλκηθρο και γιατί όχι ski & snowboard!
παιδικος σταθμος γλυφαδα παιδικοι σταθμοι
Κόστος συμμετοχής 25€/ άτομο (περιλαμβάνει τη μεταφορά με πούλμαν και το μεσημεριανό μας γεύμα)
Στο χιονοδρομικό κέντρο υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού, την οποία πρέπει να δηλώσετε έως την Τετάρτη 12/02/2020.
Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:       8€ έλκηθρο
                                                                          15€ εξοπλισμός ενηλίκων / 12€ παιδικός
                                                                          Αναβατήρας ενηλίκων 15€ / 12€ παιδικός
                                                                          Baby lift 3€
                                                                          Visitor lift 6€Όποιος ενδιαφέρεται να κάνει μάθημα ski ή snowboard, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για να κλείσουμε το μάθημα με εκπαιδευτές-συνεργάτες του χιονοδρομικού. 
Όποιος διαθέτει δικό του εξοπλισμό μπορεί να τον πάρει μαζί του.  
Σχολή γονέων με θέμα την «Αδερφική και όχι μόνο, ζήλια»

«Μαμά μην παίρνεις αγκαλιά την αδερφή μου «

παιδικος σταθμος νηπιαγγειο γλυφαδα παιδικοι σταθμοι νηπιαγωγεια

Συχνά ως γονείς, ερχόμαστε αντιμέτωποι με καταστάσεις στις οποίες καλούμαστε να διαχειριστούμε το συναίσθημα της ζήλιας του παιδιού μας.
Την Παρασκευή 08/11 στις 18:00, θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από την ψυχολόγο του σχολείου μας και να ανταλλάξουμε σκέψεις σχετικά με το συναίσθημα της ζήλιας στα αδέρφια, τους φίλους, τους συγγενείς.
Θα λάβουμε πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να το διαχειριστούμε όταν κάνει την εμφάνιση του.
Η παρουσία σας και οι εμπειρίες σας θα φανούν χρήσιμες για να έχουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι την Πέμπτη 07/11/2019.
Κατά τη διάρκεια της Σχολής Γονέων, γίνεται φύλαξη των παιδιών όσων συμμετέχουν.

Φρικαντέλα. Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα.

Παιδιά και γονείς, κλείνουμε ραντεβού το Σάββατο 14/12/2019 στις 19:30, στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Christmas Theater, για να απολαύσουμε μόλις λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, την πρώτη Ελληνική μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή για όλη την οικογένεια
(family show).
Μια φαντασμαγορική Χριστουγεννιάτικη παράσταση με μοναδική μουσική, κορυφαίους συντελεστές και μαγευτικά σκηνικά και κοστούμια που θα μας ενθουσιάσει όλους.
«Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα», το δημοφιλές μπεστ σέλερ το εθνικού μας παραμυθά, Ευγένιου Τριβιζά, πρωτοκυκλοφόρησε το 1998 και αγαπήθηκε τόσο πολύ, που οι αλλεπάλληλες εκδόσεις του συνεχίζονται με αυξανόμενους ρυθμούς μέχρι σήμερα.

Τιμή εισιτηρίου ΖΩΝΗ Β
Ενήλικες 25€/άτομο
Παιδιά 12€/άτομο παιδικοσ σταθμοσ γλυφαδα παιδικοι σταθμοι νηπιαγωγειο νηπιαγωγεια

Αν οι κρατήσεις είναι πάνω από 50, θα υπάρξει μείωση της τιμής.
Κρατήσεις θέσεων έως την Παρασκευή 29/11/2019.

Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα!

Γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, μαζευόμαστε στα Πεφταστέρια για να στολίσουμε το σχολείο μας, να φτιάξουμε όλοι μαζί το δέντρο μας,

να πιούμε ζεστό τσαγάκι, να γευτούμε κουλουράκια της κας Εύας και τέλος να διαβάσουμε Χριστουγεννιάτικα παραμύθια,

σε ένα μαγευτικό σκηνικό!

Μια μέρα που θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη, στα μικρά αλλά και τα μεγάλα μας αστέρια.

Κανονίστε την άδειά σας! Πότε; Τη Δευτέρα 02/12/2019 από τις 10:00π.μ έως τις 12:00 μ.μ.
παιδικος σταθμος γλυφαδα παιδικοι σταθμοι νηπιαγωγειο νηπιαγωγεια

Φέρνετε από το σπίτι μια άθραυστη μπάλα ή άλλο στολίδι για το δέντρο μας, καπέλα, στέκες, ποδιές και όποιο άλλο αξεσουάρ σας ευχαριστεί. Και βέβαια την πιο γιορτινή σας διάθεση.

Δηλώστε συμμετοχή για να δούμε πού θα χωρέσουμε (χιχιχιχιχι)

Περιπέτεια και Πικ-Νικ στη Μαλακάσα!

Μικροί και μεγάλοι βάζουμε τα αθλητικά μας, αν θέλουμε παίρνουμε και τα ποδήλατά μας, εφόδια για το Πικ-Νικ μας και πάμε ΕΚΔΡΟΜΗ!!!!!!!!
Πού;
Στο Adventure Park στη Μαλακάσα!
Πότε;
Την Κυριακή 20/10/2019!
Πώς;
Με το πούλμαν που θα αναχωρήσει στις 9:30 από τα Πεφταστέρια ή με το αυτοκίνητό μας!
Το κόστος παρακαλώ;            παιδικοσ σταθμοσ γλυφαδα παιδικοι σταθμοι
Επιλογή 1: Εναέριες Διαδρομές διάρκειας τριών ωρών για όλες τις ηλικίες και ένα αναψυκτικό-χυμό: 14€
Επιλογή 2: Εναέριες Διαδρομές διάρκειας τριών ωρών, μια τοξοβολία, ένα bungee Trampoline και ένα αναψυκτικό-χυμό: 20€/άτομο
Υποχρεωτικά βραχιόλια εισόδου ενηλίκων (για όσους δεν κάνουν εναέριες διαδρομές)με καφέ & νερό: 2,5€ ανά βραχιόλι.
Μεταφορά με το πούλμαν 8€/θέση

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΛΥ ΑΜΕΣΑ (το πάρκο δεν έχει μεγάλη διαθεσιμότητα) ΚΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/10/2019.

Ενημέρωση για το Νηπιαγωγείο!

Εν αναμονή της Λειτουργίας του Νηπιαγωγείου μας από τον επόμενο Σεπτέμβριο, πραγματοποιούμε το Σάββατο 18/05/2019 στις 10:00 π.μ., ενημέρωση, σχετικά με το πρόγραμμα, τον κανονισμό λειτουργίας, τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε τόσο εμείς όσο και τα παιδιά σας και τις παροχές μας προς εσάς και τα παιδιά σας (Νηπιαγωγός, Δασκάλα Χορού, Δάσκαλος ρομποτικής, Δασκάλα Θεατρικού Παιχνιδιού, Δάσκαλος Taekwondo).
Γιατί η μόρφωση των παιδιών μας δεν είναι μόνο μια τιμή. Πίσω από αυτή την τιμή, πρέπει να υπάρχει και ουσία! Αυτό παρέχουμε στον Παιδικό μας Σταθμό, αυτό θα παρέχουμε και στο Νηπιαγωγείο μας!
παιδικος σταθμοσ γλυφαδα παιδικοι σταθμοι νηπιαγωγειο νηπιαγωγεια
Σας περιμένουμε για πρωινό καφεδάκι, ενημέρωση και συζήτηση.
OpenDay@Πεφταστέρια


 

 

 

 

 

 

 

Ήρθε η ώρα για την εκδήλωση που περιμένετε και περιμένουμε πως και πως!
παιδικος σταθμοσ γλυφαδα παιδικοι σταθμοι νηπιαγωγειο νηπιαγωγεια
Παιχνίδι, μουσική, χορός, δημιουργία, διασκέδαση, γνώση, γνωριμίες και πολλά πολλά άλλα, συνθέτουν το OpenDay @ Πεφταστέρια.
Προλάβετε μια από τις 15 ανά τμήμα θέσεις στην πιο παιχνιδιάρικη αλλά και παρεΐστικη οικογενειακή ημέρα της χρονιάς.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 08/05/2019.
Κόστος συμμετοχής 10€/ενήλικα (περιλαμβάνει…. τα πάντα!)

Σχολή Γονέων με θέμα: «Οριοθέτηση και διαχείριση συμπεριφοράς»

Σε αυτή τη σχολή γονέων θα μιλήσουμε με την παιδοψυχολόγο Ιάνθη Δημητροπούλου, για την οριοθέτηση των παιδιών και ορισμένους τρόπους διαχείρισης της συμπεριφοράς τους μέσα στην καθημερινότητα.
Συγκεκριμένα, θα αναλύσουμε τους τύπους γονεϊκότητας· πώς αυτοί διαμορφώνουν τον αντίστοιχο τύπο δεσμού που θα αναπτυχθεί μεταξύ παιδιού και γονέα και πώς μετέπειτα θα καθορίσουν τη συμπεριφορά του παιδιού.
Στη συνέχεια θα δουλέψουμε μαζί, μέσα από δικά μας παραδείγματα με βιωματικές ασκήσεις, το κομμάτι της επικοινωνίας και της επιβολής ορίων και διαχωρίσουμε τις φυσικές από τις λογικές συνέπειες.
Τέλος, θα μιλήσουμε για το πώς οι ηλεκτρονικές οθόνες επηρεάζουν τον εγκέφαλο των παιδιών και πώς να μπουν όρια στη χρήση του εικονικού κόσμου.
Μέσα από αυτήν την διαδικασία, θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε λεκτικά και συμπεριφορικά τη στάση μας ως γονείς απέναντι στις αντιδράσεις των παιδιών, με απώτερο σκοπό να σπάσουμε το δυσλειτουργικό φαύλο κύκλο της επικοινωνίας και να δημιουργήσουμε έναν πιο υγιή και λειτουργικό κύκλο.

παιδικος σταθμος γλυφαδα παιδικοι σταθμοι